همایش پژوهشی و علمی تار و پود کویر ایران، در کتابخانه و موزه وزیری یزد با حضور استادان، اعضای هیئت علمی دانشگاههای میبد، یزد و تهران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی گروه موزه های دفینه؛ در همایش علمی که از صبح تا ساعت دو بعد از ظهر چهارشنبه سوم بهمن ماه ادامه داشت، استادان متخصص در رشته های نساجی و منسوجات و فرش ایران در ابعاد گوناگون این رشته هنرهای سنتی سخن گفتند و به بحث و تبادل نظر پرداختند.
با توجه به افتتاح و تاسیس موزه تار و پود کویر یزد ،در ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی، این همایش می تواند به جنبه های علمی و تخصصی منسوجات و فرش ایران در حوزه های مختلف در پیوند تار و پود و فرش دستباف ایران و یا به عبارتی قالی ایرانی، سهم و نقش بسیار مهمی را ایفا کند و زمینه را برای افتتاح موزه در فرایند شکل گیری آن فراهم کند.
علمداری ،استاد تمام دانشگاه یزد در رشته نساجی، فیروز ابادی استاد دانشگاه میبد، یوسف صمدی بهرامی استاد دانشگاه هنر تهران و چند تن دیگر از صاحبنظران حوزه فرش و تار و پود از جمله خجسته و مظفری زاده نیز بر اهمیت وجود چنین موزه ای در شهر یزد تاکید کردند.
لازم به ذکر است که در این برنامه تخصصی دانشجویان و دانش آموزان رشته فرش در یزد نیز حضور داشتند