نشست تخصصی مروری‌‌ نظری بر گردشگری شهری در شهرستان رامسر درحالی برگزار شد که در آن، وجود پردیس موزه ای رامسر یکی از جذابیت های این شهرستان برای گردشگری شهری معرفی شد.
به گزارش روابط عمومی گروه موزه های دفینه؛ پردیس موزه‌ای رامسر به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی، میزبان جمعی از صاحب‌نظران، مؤلفان و اصحاب رسانه در نشستی تخصصی و با نگاهی به کتاب گردشگری در رامسر نوشته مصطفی حلاجی ثانی از مؤلفان و فعالان حوزه گردشگری بود.
در این نشست درباره گردشگری شهری و نقش موزه در بهبود گردشگری شهری در شهرستان رامسر بحث شد.

همچنین تحلیل جایگاه پردیس موزه‌ای رامسر در توسعه گردشگری شهری از مباحث مهمی‌ بود که به منظور شناسایی و دریافت عوامل تاثیر گذار در گردشگری شهری و ارتباط شهری موزه مورد بررسی قرار گرفت.

مصطفی حلاجی ثانی مؤلف کتاب گردشگری در رامسر در این نشست با بیان اینکه طبیعت سرسبز رامسر به مسافران و گردشگران فرصت دوری از زندگی پرهیاهوی شهری را می‌دهد؛ گفت: رامسر با داشتن دو موهبت مهم و حیاتی دریا و جنگل و از نظر منابع طبیعی، تاریخی، فرهنگی و زیرساخت‌ها از توانمندی بالایی برای توسعه سطح گردشگری و جذب توریست برخوردار است.
مؤلف کتاب گردشگری در رامسر بخش بزرگی از منابع تاریخی این شهر توریستی را پردیس موزه‌ای رامسر دانست و افزود: این مقوله علاوه بر محسنات عنوان شده به نوبه خود و بطور اخص می‌تواند در جذب گردشگر و رونق گردشگری فرهنگی مفید و مؤثر واقع شود.
وی تعاملات فرهنگی و همکاری و تعمیق روابط انسانی و فرهنگی بین گردشگران داخلی و خارجی در پردیس موزه‌ای رامسر را عاملی جهت معرفی هر چه بیشتر این مجموعه فرهنگی با دارا بودن موزه‌های منحصر به فردی چون موزه تخصصی عاج ایران و موزه آوندهای تاریخی دانست که موجب افزایش و حفظ گردشگران در شهر توریستی رامسر خواهد شد.

در ادامه احسان بختیاری مدیر پردیس موزه‌ای رامسر ضمن قدردانی از فعالان این حوزه و توجه ویژه‌ای که همواره به پردیس موزه‌ای رامسر داشته‌اند؛ با اشاره به فعالیت‌ها و اقدامات توسعه‌ای و فرهنگی موسسه موزه‌های بنیاد افزود: موسسه موزه‌های بنیاد از سال ۱۳۷۴ و با عنایت به فرامین مقام معظم رهبری در راستای حفظ، نگاهداشت و توسعه فعالیت‌های موزه‌ای، اقداماتی شایان وصف کرده است که نمونه بارز آن گشترش فضای موزه‌ای پردیس موزه‌ای رامسر و تأسیس موزه‌های جدید همچون پردیس موزه‌ای دفینه، موزه هنر ایران، موزه خودروهای تاریخی ایران، موزه نور و روشنایی یزد و موزه ملی هنرهای اصفهان در سال‌های اخیر بوده است.
وی با اشاره به اقدامات توسعه‌ای پیشِ رو در پردیس موزه‌ای رامسر که در دیگر بنای تاریخی این پردیس انجام خواهد گرفت؛ گفت: تعاملات فرهنگی این مجموعه نیز با سایر ارگان‌های فرهنگی و استانی از دیگر مواردی‌ست که مورد توجه مدیریت این پردیس است.
وی با توجه به ظرفیت غنی این پردیس در راستای جذب گردشگر داخلی و خارجی خواستار همکاری و همراهی بیشتر مسئولین و حتی ساکنین شهر رامسر جهت افزایش کمی و کیفی سطح گردشگری در این شهر شد.
این نشست که در راستای تعاملات اجتماعی و فرهنگی با هدف بازشناسی و آشنایی با ظرفیت‌های گردشگری شهرستان رامسر برگزار شد؛ عاملی بنام موزه را به عنوان بخش مهمی از “گردشگری فرهنگی” شهرستان معرفی کرد و با خود دریچه‌ای نوین از شناخت، توسعه و گردشگری پایدار با نگاهی ویژه به “پردیس موزه‌ای رامسر” همراه داشت.